IMG_0676

Optimér din præstation med mental træning for atleter

Vil du forbedre dine sportspræstationer og vinde tætte konkurrencer? Som eliteudøver er det afgørende at have en stærk mental strategi ud over det tekniske, taktiske og fysiske aspekt. Det mentale spiller en afgørende rolle, når det kommer til at håndtere modstand og pres i konkurrencer.

Gennem mine træningsforløb hjælper jeg atleter med at udvikle en struktureret tilgang til deres træning. Jeg samarbejder tæt med atletens træner for at sikre, at alle arbejder i samme retning mod succes.

Mental træning er nøglen til at fjerne de usynlige barrierer, der findes i atletens sind. Det kan være udfordringer som manglende klarhed fra start, forventningspres, frygt for fiasko eller ikke at præstere godt nok, eller endda tvivl om egen værdi. Disse mentale barrierer kan hindre din præstation og forhindre dig i at nå dit fulde potentiale.

Gennem mine mentale træningsprogrammer hjælper jeg atleter med at erstatte uhensigtsmæssige tanker og bekymringer med positive og støttende tanker. Disse programmer er skræddersyet til at tackle specifikke udfordringer og tilbyder lydfiler, der kan afspilles for at forstærke den ønskede mentale tilstand.

Uanset om du ønsker at være klar fra start, håndtere pres, styre dit temperament, overvinde negative tanker eller komme tilbage fra en skade, kan mental træning være den afgørende faktor for at forbedre din præstation. Lad os arbejde sammen mod dine mål og frigøre dit fulde potentiale som atlet.

Kontakt mig i dag og begynd rejsen mod at blive den bedste udgave af dig selv

Prisen for mentaltræning af idrætsudøvere er afhænger af hvilken forløb du vælger. Derudover vil der være ekstra udgifter til transport til observationer af konkurrence og træninger samt til samtaler med trænere og forældre

Jeg mentaltræner eliteudøvere fra 13 år og op. For atleter på under 18 vil forældre blive indraget i arbejdet omkring atleten

Når jeg er mentaltræner for idrætsudøvere er det for minimum for et år af gangen. Forløbet er tilpasset den enkelte atlet og vil omhandle både træning, konkurence men også hverdagen, uden for sporten

Jeg samarbejder med Næstved bordtennisklub. naestved-bordtennis.dk

Jeg udbyder 3 forskellige forløb 

Premium 

 Forløbet består af :

 • Ubegrænset samtaler med udøveren
 • 10 minimum observation af træning eller konkurrence
 • Ubegrænset kontaktmulighed, via telefon eller Zoom 
 • Ubegrænset samtaler med trænere 
 • Mentale redskaber til brug til træning og i konkurrence 
 • Ubegrænset antal mentaltræningsprogrammer 

Pris: 10.000 kr./mdr

Standard

 Forløbet består af :

 • 2 månedlig samtaler med udøveren
 • 6 minimum observation af træning eller konkurrence
 • Ubegrænset kontaktmulighed, via telefon eller Zoom 
 • 4 Samtaler med træner 
 • Mentale redskaber til brug til træning og i konkurrence 
 • 2 Mentaltræningsprogrammer 
 
      Pris: 4.000 kr/mdr

 Light 

 Forløbet består af :

 • 1 månedlig samtale med udøveren
 • 2 minimum observation af træning eller konkurrence
 • 2 Samtaler med træner 
 • Mentale redskaber til brug til træning og i konkurrence 
 • 1 Personligt mentaltræningsprogram 
 
 
 
Pris 2.500 kr./mdr.
 

Udtalelser fra elitesportsudøvere:

Det har været en helt fantastisk oplevelse, mit spil og temperament under pres er forbedret markant, og resultaterne følger med.
Bordtennisspiller
Før jeg begyndte i Mentaltrænings forløb hos KJ Coaching oplevede jeg at jeg ofte ikke spillede op til mit bedste, fordi jeg ikke havde en mental strategi når jeg mødte modstand. Jeg blev hurtig frustreret og vidste ikke hvordan jeg skulle finde tilbage til mit eget spil Det hjalp Kasper mig med at få. Jeg fik meget hurtigt tillid til at Kasper kunne rykke mig mentalt.
Fodboldspiller

Vil du vide mere om mentaltræning så klik på linket herunder

Hvad er Mentaltræning

Jump
Spring ud i det!

Klik her og book en tid